Mini ležalnik SUNY

... primeren za piknike, meditacijo v naravi, kot otroški ležalnik ali za plažo

Mini ležalnik SUNY

 

Mini ležalnik SUNY za na plažo

otroški ležalnik ALI meditacijski stolček

 

Stolček je zelo uporaben za branje knjige v naravi ali na balkonu. Na njem lahko meditirate ali le sedite "po turško". Če se med sedenjem pomaknete na prednji del sedeža, glavo naslonite na naslonjalo se vaš priložnostni stolček spremenil v udoben mini ležalnik.     

Ker je stolček nastavljiv in zložljiv, lahko postane vaš stalni spremljevalec na potovanjih, piknikih ali izletih in vam zagotovi, da boste, kjer koli že boste, vedno sedeli udobno.

Izdelan je iz elegantno ukrivljenih aluminijastih votlih profilov.

Tako upognjen sedežni del vas malenkostno dvigne od tal (vstran od negativne energije, ki se zbira pri tleh prostora),  v naravi pa vas dvigne od neravnega ali vročega/hladnega terena, medtem ko ves čas udobno sedite na mrežici.

  

Nagib hrbtnega dela se regulira (6 pozicij - od povsem pokončne do ležeče). 
V pokončni poziciji daje prijetno oporo spodnjemu delu hrbta in s tem postane sproščanje ali branje knjige res užitek, kjer koli že zase najdete prijeten umirjen kotiček.

Stolček je zelo priročen in ga enostavno podrete in pospravite pod postejo ali ga enostavno spravite v prtljažnik avtomobila. Je enostaven tudi za prenašanje.

    

 Podobnega artikla ne boste našli nikjer drugje.

Gre za lasten razvoj in povsem edinstven SUNY izdelek, ki je nastal kot pripomoček za meditacijo (predvsem za začetnike). Namenjen je predvsem tistim, ki šele odkrivajo meditacijo kot nacin pogovora s samim seboj in želijo dvigniti kakovost svojega življenja. Meditacijski stolcek SUNY ponuja prijetno oporo spodnjemu delu hrbta in tako vaše misli lažje odplavajo vstran.

Zelo udoben je tudi za vse, ki imajo ali so imeli POŠKODOVANO TRTICO.
Tako kot stol APOLON 055AT, ima tudi stolček SUNY sedalo upognjeno nazaj in s tem ob sedenju razbremenite / ne pritiskate s težo na trtico.

 

 

 

V kolikor Vam je ta večnameski stolček premajhen za poležavanje na plaži, ne spreglejte našega 3-delnega ležalnika POCKET STAR z veliko možnosti dodatne opreme.

mini ležalnik/stolček SUNY in 3-delni ležalnik POCKET STAR

 

 

Teža: 5 kg.

 

CENA: 157,00 EUR/kos

AKCIJSKA CENA: 108,00 EUR/kos - velja od 9. marca do 30. aprila 2016

Kompleten cenik najdete tukaj.

 

PRODAJNI SALONI

na sedežu proizvodnje NOVAK E92 d.o.o., Ljutomer